🌈 Weer of geen weer! Het motto van Breedweer facilitaire diensten. Goede spirit van deze mensen. Vele regenbogen kleurden de lucht als versiering voor deze bijzondere dag. Een cadeautje van moeder natuur voor de Sustainable Development Goals (SDG’s).

In aansluiting op het de landelijke SDG Action Days vierden wij gister de verjaardag van de Sustainable Development Goals samen met het netwerk van SUB – Sustainable Boost in Egmond aan Zee. 

Deelnemers speelden Global Goals GO dé outdoor game over werelddoelen, bekend als Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. 

Game on - Global Goals GO

Koplopers

De mensen van #SUBBoost en #Breedweer zijn zowel binnen als buiten hun bedrijf volop bezig met de SDG’s en dat kun je merken. Gemotiveerde mensen met goede scores. Winnaars. Dat is natuurlijk heel fijn. Toch kan iedereen het spel meedoen. De Global Goals zijn van iedereen en voor iedereen!

Meld je aan

Lijkt het je leuk om samen met je bedrijf of team kennis te maken met de 17 Global Goals ofwel Sustainable Development Goals (SDG’s)?
Klik hier voor meer informatie.

game on - Global Goals GO