goodlife walk

VOOR persoonlijke groei

Met de Goodlife Walk voor duurzame persoonlijke groei, leg je de basis voor grote verandering met behulp van kleine stappen. De Goodlife Walk is een guided wandeling van 10 km door De Egmonden. Inclusief 4 oefeningen van elk 30 minuten op basis van ons programma GROW.

GROW staat voor Go Reset Our World. Al onze activiteiten zijn gebaseerd op de Global Goals van de VN voor een duurzame toekomst. Voor de Goodlife Walk wordt gebruik gemaakt van de Goodlife Goals. Dit is een vertaling van de Global Goals, van werelddoelen naar je persoonlijke leven.

Voor jou is de Goodlife Walk een ‘Do Good, Feel Good’ activiteit die je kunt ervaren als een ‘reset’ in je leven. It feels good, to feel good.

Als je op zoek bent naar duurzame verbetering om je goed te voelen, zet dan deze stap. Je krijgt tools aangereikt die eenvoudig kunt integreren in je dagelijks leven. Verander je energie, verander je leven. Alles is mogelijk.

Monnikenpad GoodlifeWalk
BASECAMPUS GROW focus model
Het GROW focusmodel

LET’s GROW

persoonlijke GROEI

De basis elementen voor ons programma GROW: VOELEN, DENKEN, DOEN en DELEN

Faq

Goodlife WALK

De Goodlife Walk is een spreekwoordelijke Workout for Body, Mind & Soul gebaseerd op de GoodLife Goals. Voor iedereen die op zoek is naar duurzame verbetering om je goed te voelen.

De Goodlife Walk voor duurzame persoonlijke groei is onderdeel van ons programma GROW – Go Reset Our World – dat bestaat uit 4 elementen: VOELEN, DENKEN, DOEN en DELEN

De wandeling bevat 4 workshops van 30 minuten voor oefeningen en opdrachten. De output hiervan, vormt de basis voor jouw stappenplan.

Als follow-up bieden we na 21 dagen een online groepsbijeenkomst om vooruitgang met elkaar te delen. Het dagprogramma is een try-out.

Goodlife Walk is geschikt voor iedereen die zich goed wil voelen en goed ter been is. Je hoeft niet getraind te zijn. Wel is het een pittige afstand afgewisseld met 4 workshops.

De groep van maximaal 15 personen loopt gezamenlijk op in een route van 16 km onder begeleiding van de guides. 

Via de Playstore of Appstore download je gratis een app voor op je mobiele telefoon die we gebruiken tijdens de workhops. Je ontvangt hierover verdere instructies per email bij je boekingsbevestiging. 

Het programma is van 9:30 uur tot 16:30 uur. 

Voor de opdrachten tijdens de workshops verbruikt je telefoon mobiele data. Dit vraagt energie van je batterij. Check eventueel ook vooraf je databundel.

Het is mogelijk de vragen offline te beantwoorden om ze later met WIFI te uploaden. We geven geen garantie dat alle antwoorden bewaard blijven. Het is daarom handig ze ook op papier vast te leggen.

Trek in elk geval stevige wandelschoenen aan.

ALGEMENE TIPS
Tip 1: Kleed je in laagjes
Het weer aan de kust kan snel omslaan. Zorg er voor dat je bijvoorbeeld een jasje aan kunt doen of een trui uit.

Tip 2: Houd rekening met wind
– Ten tweede staat aan de kust vaak veel wind, hierdoor voelt de temperatuur vaak iets kouder aan.

Tip 3: Houd het hoofd cool
Tot slot; denk bijvoorbeeld een cap voor op je hoofd, regenjas, handschoenen etc

  • Rugtasje
  • Waterfles
  • Eventueel pen en papier
  • Eventueel handdoek
  • Pleisters, etc

Check voor andere benodigdheden het weerbericht:zonnebrandcreme, zonnebril, etc

Lunch neem je zelf mee of bestel de lunchbox SUNNY SIDE UP.


NIEUW WESTERT
Oude Schulpweg 18
1935 EN Egmond-Binnen

De guides hebben een EHBO tas voor eerste hulp.
In geval van nood bel 112

Gratis parkeren bij entree PWN Noordhollands Duinreservaat


Waarom?

DAArom

Goodlife guides

ontmoet je gidsen

De Goodlife Walk wordt aangeboden in samenwerking met KLIK Outdoortraining. De wandeling en workshops worden geleid door Petra en Linda.

If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration

– NIKOLA TESLA-

Sunny Side Up Smoothy

SUNNY SIDE UP

THE GOOD FOOD

Een enerverende dag vraagt om een voedzame lunch. De foods van SUNNY SIDE UP zijn geïnspireerd door de Global Goals. Zero waste, duurzaam verpakt en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Informeer naar de smaken.


GOODLIFE GOALS

#goodlifestyle

LIVE ~ LIFE ~ LOVE ~ LEARN

GoodlifeWalk-hart voor jezelf-1200x1200
goodlifewalk-basecampus
goodlifewalk-lunchtuin
Goodlifewalk Grow