let’S get personal

LINDA SMIT

FOUNDER BASECAMPUS

Na 25 jaar als professional voor goede doelen en maatschappelijke organisaties te hebben gewerkt, richt ik me met Basecampus op 17 Global Goals in hun onderlinge samenhang. Om onze toekomst op aarde leefbaar te houden.

Een integrale benadering is namelijk de enige manier om echt verschil te maken. Dat is waar synergie ontstaat; de optelsom van 1 + 1 = 11 in plaats van 2. Daarom vormen de Global Goals het uitgangspunt voor alle Basecampus’ activiteiten.

De afzonderlijke wegen die ik heb bewandeld, komen hier samen. Dit heeft geleid tot Basecampus. Ons programma is opgebouwd uit kennis en ervaring die ik deze jaren heb opgedaan. Daarmee is voor mij de cirkel rond.

Ik help graag mensen op weg naar duurzame ontwikkeling, zowel individueel als collectief. Want ‘jouw wereld’, is ‘mijn wereld’. Grenzen zijn door de mens bedacht. Laten we inzien dat onze wereld in alle opzichten met elkaar verbonden is. Dan komen we samen verder.

Ik kijk uit naar de ‘expedities’ van Basecampus, samen met gelijkgestemde ondernemers, overheid, scholen, verenigingen en individuen. Een reis die ook voor mezelf een ontdekkingstocht is. Het is een bijzondere tijd waarin we leven.

Het ‘oude vertrouwde’ systeem werkt niet meer, het ‘nieuwe normaal’ is de chaos omarmen. Daarom ben ik in 2022 gestart met Basecampus. ‘To teach, is to learn’. We are all teachers. Let’s Go Reset Our World!

Linda Smit

OVER MIJ

ACTIONS SPEAK LOUDER THAN WORDS

  • Bouw met liefde aan een duurzame wereld
  • Typische noorderling, nuchter, direct
  • Idealist
  • Werk van stereotypen en prototypen in de wereld van topsport, naar basic ‘skills of sustainability’ in de wereld van iedereen.
  • Ondernemend, creatief, avontuurlijk en sportief 
  • Krijg energie van werelddoelen
  • Ben graag  jouw gids naar een duurzaam leven

referenties

wat anderen zeggen

MY PERSONAL DEVELOPMENT

FROM SEED TO FLOWER

WERKERVARING

2022 – HEDEN BASECAMPUS – FOUNDER

2018 – 2021 STICHTING DE NOORDZEE – CAMPAIGNER

2017 – 2019 NATUUR & MILIEU – AANJAGER

2012 -2016 KLAAS JAN HUNTELAAR FOUNDATION – ALGEMEEN MANAGER

2003 – 2004 KNVB CLUB SUPPORT – INTERN

1998 – 2011 SC HEERENVEEN – HOOFD ICT & MEDIA

NEVENACTIVITEITEN

2018 – 2021 ECOLODGE EGMOND – OWNER & SUPERHOST

2011 WILDLIFE ACT ZUID AFRIKA – VRIJWILLIGER

2009 & 2014 BASECAMP SPITSBERGEN – HOST

2007 – 2014 JEUGDCOORDINATOR – TRAINSTER KUNSTRIJDEN

EDUCATIE

2007 – 2011 KNSB SCHAATSTRAINER – SB1 /SL2/ ST3

2002 – 2004 BEDRIJFSKUNDIGE INFORMATICA
Noordelijke Hogeschool Leeuwarden

1994 – 1998 MANAGEMENT FOR NON-PROFIT
Noordelijke Hogeschool Leeuwarden

LINDA SMIT

‘Alles is mogelijk’

Je gedachten zijn je krachten. Sport heeft me dat geleerd. Je kunt uitdagende doelen stellen en je mag resultaten verwachten, als je consequent blijft in je uitvoering.

Herhaling is de sleutel. Alles staat of valt bij een goede basis. Iedereen kan leren, iedereen kan veranderen. Daarom geloof ik in een duurzame toekomst.