OVER basecampus

WAT WE DOEN

ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN

Let’s Go Reset Our World. Met ons programma GROW zorgen we samen voor duurzame verandering. Door te DENKEN, DOEN, VOELEN en DELEN ontwikkelen we skills in duurzaamheid. Een ervaring die je bij blijft.  

Wij geloven dat de wereld een RESET nodig heeft. Onze missie is bewustzijn te vergroten over de impact van de mens op aarde en bij te dragen aan het versnellen van duurzame oplossingen met behulp van de Global Goals, ook wel sustainable development goals – SDG’s. Samen planten we –spreekwoordelijke- zaadjes voor duurzaamheid  ‘seeds of sustainability’.

Basecampus is als de bloem die zaadjes verspreidt. Deze zaadjes groeien uit tot bloemen die bloeien en uiteindelijk zelf hun eigen zaadjes verspreiden. Het liefst veel en zo ver mogelijk, door heel Nederland en verder. Zo resetten we samen de wereld.

BASECAMPUS logo wit

BASE

CAMPUS

US

:
:
:
BASIS
‘OPEN RUIMTE’
ONS

kernwaarden

Waar we voor staan

DUURZAAM

Duurzaamheid zit in ons DNA. Dat wil niet zeggen dat we alleen duurzaam doen en bijvoorbeeld noooooit meer vliegen. Het betekent dat we bewust kiezen en zo duurzaam mogelijk. Het draait om balans.

POSITIEF

Plezier is essentieel in het bereiken van doelen. Als je iets echt graag wilt, gaat leren bijna vanzelf. Leren is leuk. En soms moeilijk. Zonder fouten, geen succes. Met die kennis blijven we gemotiveerd doorgaan. Je gedachten zijn je krachten.

SAMEN

Together Everyone Achieves More (TEAM). Samenwerking is nodig voor duurzame ontwikkeling. Samen komen we sneller verder. Het geheel is meer dan een optelsom van afzonderlijke delen: 1+1=11

DOEN

Werelddoelen zijn prachtig, om ze te halen moeten ze praktisch en uitvoerbaar zijn. Daarvoor zijn vele kleine en grote stappen nodig. Het enige wat werkt bij gedragsverandering, is blijven herhalen. Repeat, repeat, repeat. Zo eenvoudig is het.


OnZE guides

TEAM BASECAMPUS

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de Global Goals leren kennen en geïnspireerd worden hieraan bij te dragen. Basecampus laat je op een laagdrempelige en speelse manier kennismaken met deze doelen van wereldformaat. Met enthousiasme bieden we uitdagende programma’s aan op gebied van de 17 Global Goals (SDG’s).

Dat doen we met een complementair team van zelfstandige professionals. Onze gemeenschappelijke passie is duurzame ontwikkeling; leren en verbinden op zowel individueel niveau als in het collectief. Delen van kennis en vaardigheden is het leukste dat er bestaat. Leren doen we samen. Zo groeien we naar een duurzame wereld!

Petra Zomerdijk

Goodlife Guide


Petra

Gezondheid vanuit een holistische visie omvat alle Global Goals. Ik verzorg verbindende workshops in de buitenlucht met de focus op ‘SDG 3 Gezondheid & welzijn’

ANT BRANDENBURG

Global Goals Guide


Ant

‘SDG 15 Leven op Land’ is mijn expertise. Met de natuur als gids, help ik mensen op weg naar een duurzame toekomst. Global Goals hebben de natuur nodig en andersom.

Global Goals Guide


Marleen

De zee is mijn thuis, de wereld mijn werkplek. Met de Global Goals als inspiratiebron zet ik me met hart en ziel in voor ‘SDG 14 Leven in het water’

marleen kemper

Global Goals Guide


Linda

De kracht van de Global Goals ligt in de onderlinge samenhang. ‘SDG 17 partnerschap’ onderstreept dit belang.

LINDA SMIT