Met de Goodlife Goals als kompas voor persoonlijke groei en duurzame ontwikkeling zijn vandaag door onze deelnemers de eerste dappere stappen gezet tijdens de Goodlife Walk – Light edition van 10 km in Egmond Binnen.  We hebben positieve reacties als feedback mogen ontvangen.

Deze wandeling door de prachtige natuur van het Noordhollands Duinreservaat is een workout voor Body, Mind en Soul. Door de beste versie van jezelf te zijn, draag je bij aan een betere wereld. Met behulp van de Goodlife Goals lever je een individuele bijdrage aan de Sustainable Development Goals.

Soms wordt ‘je pad’ belemmerd door blokkades en obstakels. Met ons programma GROW keerden de deelnemers in simpele stappen terug naar de bron (letterlijk en figuurlijk) via verrassende locaties. Met praktische opdrachten en oefeningen hebben ze hun systeem ge-reset en hun energie opgeschoond en afgestemd op de persoonlijke doelen die hun leven betekenis en inhoud geven.

Zelfs de mist en regen heeft aan deze bewustwording bijgedragen. Happiness comes from inside. De eerste stap zetten is vaak de moeilijkste, 90% van het werk ‘showing up. Keep up the good work ladies.

Heb je interesse in de Goodlife Walk? Vrijdag 11/11/22 is de eerstvolgende. Meld je HIER aan! Deze datum belooft een hele bijzondere editie te worden. #magicnumbers

Goodlife Walk:
Vrijdag 11 november
Van 9.15 uur tot 13.15 uur
Waar: Egmond-Binnen

GoodlifeWalk-EgmondBinnen