Alles is energie⚡️

Alles wat je aandacht geeft groeit. Geef jezelf wat je nodig hebt en zet krachtige stappen naar geluk met behulp van de Goodlife Walk. Maak de weg vrij voor een doorbraak. Durf je dromen te beantwoorden en neem de stap. Speciaal voor de mensen die willen kennismaken is er nu de Goodlife Walk Light edition van 10 km door het duingebied van Egmond-Binnen.

De Goodlife Walk is een wandeling naar liefde. Goede gezondheid en levensgeluk begint bij zelfliefde en bezield leven. Heb jij soms het gevoel dat er iets ontbreekt, dan leef je mogelijk uit de pas met je roeping. Hoe ben jij de wereld van dienst en waar ligt je passie? Vind balans via je innerlijk kompas. 

De Goodlife Walk is een spreekwoordelijke Workout voor Body, Mind & Soul. Met behulp van 4 practices krijg je Tips & Tools om duurzame verandering aan te brengen in je leven. Zo creëer je blijvend resultaat.

Abdij van Egmond

Ervaar het zelf

Egmond-Binnen doet iets met je, niet voor niets bidden monniken al 1000 jaar op deze plek. Laat je leiden naar de bron, de natuur, het goddelijke in jou. Wij zijn graag je gids. Boek HIER je Goodlife Walk en ga met ons op pad.

Start: Nieuw Westert
Wanneer: Vrijdag 14 oktober 2023
Tijd: 9:15 uur – 13:15 uur
Prijs: €49 per persoon

Let’s GROW

De Goodlife Walk is onderdeel van ons programma GROW; dat staat voor Go-Reset-Our-World en is gebaseerd op de Goodlife Goals. De Goodlife Goals zijn afgeleid van de Global Goals, ofwel de Sustainable Development Goals van de VN en zijn een blauwdruk van hoe de wereld er idealiter in 2030 uit kan zien.