What’s in a name…Afgelopen zaterdag liep ik met Essie (Esmar van Langen) en Hessie (Hester Ozinga) de Goodlife Walk in Egmond-Binnen. Herkenning in een ogenblik. Twee onbekenden met een klik. Alles gebeurt met een reden. Soms weet je het, soms valt het kwartje later.

Esmar studeerde commerciële economie en werkte jaren in de reiswereld. Hester studeerde toerisme en ging op reis. Beide schrijven ze inmiddels verhalen met impact. En combineren ze het beste van twee werelden. Wat voor jou bestemd is zal op je pad komen. Zoveel weten wij inmiddels. 

Maar wat als je alles ‘hebt’ of goed op weg ben daar naar toe? En als net dat ene gevoel, dat wat je graag wilt, is achtergebleven? Of er is iets dat je graag zou willen, maar er iets in je dat je weerhoudt? Dan is het tijd om mee te doen aan een Goodlife Walk waarin je op zoek gaat naar de beste versie van jezelf.

We leven in een verandering van tijdperk, niet slechts een tijd van verandering. Nooit eerder heeft de mensheid voor uitdagingen gestaan van het formaat dat er aan zit te komen. Dat kan net zo overweldigend beangstigend zijn, als bijzonder en uitdagend. 

Het is niet de verandering die het doet, het is hoe je er mee omgaat. De buitenwereld is een weerspiegeling van je binnenwereld. Daarom keer je tijdens de Goodlife Walk naar ‘binnen’ Leef je vanuit angst of vanuit liefde? Met de beste versie van jezelf, verbeter je de wereld om je heen.

Tijdens de Goodlife Walk maak je tijdens een heerlijke wandeling met behulp van positieve energie je eigen roadmap voor een duurzame toekomst. Een Self Service Empowerment programma voor mannen en vrouwen die leven vanuit betekenis. Met doelen gebaseerd op de Goodlife Goals, die zijn afgeleid van de Sustainable Development Goals voor een duurzame toekomst. 

Up Fest Alkmaar

Als je dit leest, is het misschien het teken dat jij op het juiste moment bent gekomen om volgende keer mee te gaan. Geef jezelf en de wereld dit cadeau. De Goodlife Walk geeft je energie, waardoor je aan het eind van de dag zowel moe als voldaan richting huis terugkeert.

De volgende Goodlife Walk:
Datum: zaterdag 13 mei
Tijd: 9.15 uur tot 13:15 uur
Start: Nieuw Westert, Egmond-Binnen
Route: 7 km 
Prijs: 49 euro