Ter afsluiting van het jaar speelde het team van Sailing Dutchman dit jaar het spel Global Goals GO op hun favoriete eiland Terschelling. In teams van 4 personen gingen ze op ontdekkingstocht naar Sustainable Development Goals (SDG’s) voor een duurzame toekomst. 

Met nieuwe inspiratie en goede voornemens voor 2023 keren ze naar huis. Intenties en dromen zijn belangrijk voor het creëren en visualiseren van een nieuwe duurzame toekomst.

Ook kennis speelt een belangrijke rol in klimaatverandering. Met Global Goals GO bieden we de oplossing daarvoor. Met behulp van 17 opdrachten krijg je inzicht en gevoel bij de samenhang van hedendaagse problemen en oplossingen. 

Het is ook een oproep om de urgentie onder ogen te zien. Global Goals GO is een uniek teamuitje, want je leert elkaar eens op een andere manier kennen. 

Het spel werd afgesloten met een kleine prijsuitreiking. Er was toch echt maar 1 team de winnaar. Felicitaties gaan naar de ‘Dolle Duivies’. De waardevolle feedback neem ik mee naar Egmond.

DolleDuivies