Iedereen heeft wel eens eens zo’n knagend gevoel

Het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven. Je kunt er niet precies de vinger op leggen. Je bent misschien de moed verloren of je zelfvertrouwen kwijtgeraakt. Zonde! Zet doemdenken om in positieve actie. Hoe je dat doet, kun je leren. Door elke dag minimaal 1 stap te zetten in de goede richting kom je verder dan je denkt.

Do Good

Dat kan heel eenvoudig zijn. Je kunt bijvoorbeeld boodschappen halen voor iemand die ziek is, of je kast opruimen en kleding doneren aan vluchtelingen. Of je kunt meer recyclen of bijvoorbeeld minder kopen. Je kunt je ook beter voelen met behulp van een dankbaarheidsoefening. Door te beseffen wat je allemaal al doet en kleine dingen te waarderen, richt je je op positieve dingen. 

Positieve stappen

Alles wat je energie geeft groeit. Hoe meer positieve gedachten je kunt vinden, hoe meer goede dingen je aantrekt, hoe fijner je leven uiteindelijk is. Dat is het sneeuwbal effect… Loop je vast in je gedachten, doe dan gewoon iets goeds en je voelt je vanzelf beter.

Feel Good

Betekenis speelt een belangrijke rol in ons bestaan. Purpose vind je door je dienstbaar te maken. Iedereen komt op aarde met een opdracht. Ben je gelukkig in wat je doet? Dan zijn je missie en visie waarschijnlijk goed uitgelijnd. Ben je hier niet zo zeker van, dan kunnen de Goodlife Goals je helpen. 

GoodlifeWalk-hart voor jezelf-1200x1200

Goodlife Goals

De Goodlife Goals zijn vertaald vanuit de Global Goals, ofwel de Sustainable Development Goals van de VN. Ze vormen een blauwdruk voor een duurzame toekomst. Goodlife Goals zijn gericht op persoonlijke acties voor het individu. Als je betekenis vindt in de dingen die je doet, doe je ze met liefde. Wil je weten hoe dit voor jou werkt, dan is de Goodlife Walk misschien iets voor jou. Do Good, Feel Good met de Goodlife Goals.

Goodlife Walk

Deze heilzame wandeling van 16 km over het monnikenpad, is een ‘Do Good, Feel Good’ activiteit die je kunt ervaren als een ‘reset’ in je leven. Wil je jouw leven positieve richting geven, kies dan hier jouw pad voor persoonlijke groei. 

In ons programma GROW – Go Reset Our World – bieden we de Goodlife Walk; een wandeling met als doel duurzame persoonlijke ontwikkeling gebaseerd op de Goodlife Goals.