📍Wist je dat je Global Goals ook goed kunt gebruiken als kompas in je privéleven? De werelddoelen voor het individu zijn bekend als ‘The Goodlife Goals’. Deze doelen vormen de basis voor de Goodlife Walk. Het mooie is dat ze je echt vooruit helpen in je leven.

Heb jij al een intentie gezet voor het jaar 2023? Dan is dit hét moment om die te bekrachtigen. Met de Goodlife Walk start jij het jaar goed en houd je dit positieve gevoel ook vast. Misschien ben je al goed op weg en zoek je naar manieren om nog beter op jouw zielspad te blijven. Dan is de Goodlife Walk zeker iets voor jou.

Goodlife Walk

Wat gaan we doen? Lekker wandelen in de natuur met een kleine groep mensen. Bewust in beweging met inzet van hart, hoofd en handen. Weten waar je staat en waar je naartoe wilt. Ieder op zijn eigen manier op zijn eigen pad. Allemaal met hetzelfde doel; je goed voelen door je missie te volbrengen.

De Goodlife Walk is heel geschikt om samen te doen met een maatje. Daarom mag je de eerst volgende Goodlife Walk op 20-01-2023 gratis iemand meebrengen.

🎁 Tip: een leuk en duurzaam kerstcadeau

‘Bring-a-Friend’ actie:
Plaats een bestelling voor 2 personen en betaal voor 1.
In het afreken proces gebruik je de code BFriend23 voor korting.

Boek hier je ticket

GOODLIFE WALK
Datum: Vrijdag 20 januari
Prijs: 49 euro
Waar: Egmond-Binnen
Van: 9.00 uur tot 13.15 uur