Bij Berry en Marianne van GEJUT werken we, in hun winkel in Egmond aan Zee, aan de narrative van de outdoor gps game Global Goals GO op Terschelling. Het verhaal van de toekomst, komt het meest tot leven via verbeelding. Als we ons de mooist mogelijke planeet van het universum visualiseren, wordt fantasie werkelijkheid. Zo simpel werkt de wet van aantrekkingskracht. Alles is energie.  

Het doel van Global Goals GO is positieve energie de wereld inzenden en zo gedachtekracht te bundelen. Met de Global Goals, ofwel Sustainable Development Goals (SDG’s) als mondiaal kompas.

Sprookjes bestaan niet…

‘Er was eens een blauwe planeet, waar iedereen graag wilde wonen. Er was schoon water en voedsel genoeg voor de totale wereldbevolking. Groene steden ademenden schone lucht. Comfortabele huizen en eerlijk werk, creëerden een gezonde leefomgeving voor iedereen. Planten en dieren kregen de ruimte om hun werk te doen en ons ecosysteem in balans te houden. Voor de productie van voldoende hernieuwbare grondstoffen. Een veilige en beschermde plek met gelijke kansen voor iedereen‘ ….

Toch…?

Geloof jij in de kans dat dit sprookje in 2050 werkelijkheid wordt of ben je bang dat het inmiddels te laat is? Speel Global Goals GO en ontdekt het verhaal dat je je nog lang zult herinneren. Je gaat het pas zien, als je het doorhebt, sprak een legendarische voetballer ooit. En zo is het.

Gejut

Bij Gejut krijgt strandafval een tweede leven. Je vindt hier de meest unieke vogelsoorten, vissen en andere te gekke dieren gemaakt van lang vergeten spullen. De winkel is daarom een inspirerend plek om verhalen te schrijven en beelden te schetsen. Wil je de prachtige kunstwerken met eigen ogen zien? Kom dan langs Bij Gejut:

Gejut 
Ankerstraat 13
1931 GL Egmond aan Zee