Doe mee met de SDG Action week 2023 van 21-27 september 2023. Ieder van ons kan het verschil maken. Onze acties tellen. Act Together Now! Dat is de oproep die SDG Nederland verspreidt tijdens de SDG Actionweek. 

Zoveel mogelijk duurzame acties en initiatieven vinden er plaats in het hele land om elkaar te inspireren en motiveren. Alleen samen creëren we een betere wereld. Nu we halverwege de levensduur van de SDG’s zijn, is dit hét moment om te laten zien hoe het anders kan. 

Op Terschelling kun je jouw school of vereniging gratis aanmelden voor Global Goals GO, hét spel over 17 werelddoelen. Ook bekend als Sustainable Development Goals, ofwel SDG’s. Voor meer informatie kun je contact opnemen via email: linda.smit@basecampus.nl

Ben je op zoek naar een activiteit bij jou in de buurt, kijk hier dan op de website van SDG Nederland voor een overzicht van alle activiteiten.

Global Goals GO is een initiatief van Stayokay Terschelling, VVV Terschelling en Basecampus. En wordt gesteund door Iepen Mienskipsfûns (IMF), Gemeente Terschelling, SDG Nederland en Haëlla Stichting.