Vrijdag tijdens de Goodlife Walk zetten onze deelnemers een grote stip op de horizon voor een positieve toekomst. Want dat is nodig om jezelf en de wereld om je heen te veranderen. Alles is energie en wat je aandacht geeft groeit. Hoe meer negativiteit, hoe ellendiger het wordt. Voor jou, voor ons en voor het halen van de Global Goals (SDG’s).

Dus weg met angst, afgescheidenheid en verlies. Tijd voor een RESET. Tijd voor Positiviteit. Vertrouwen. Liefde. Goodlife.
 
Stel, dat wat je het allerliefst zou willen, nu mag kiezen. Wat zou het zijn en welk gevoel roept dit bij je op? Vaak denken mensen in beperkingen. Het één kan niet en het ander heeft geen zin of is al te laat. Daarmee zetten we vernieuwing op slot. Door te doen wat we altijd deden, krijgen we wat we altijd kregen. 

GROW model

Juist in deze tijd van verandering, is verbeeldingskracht nodig. Om te co-creëren wat het brein niet eerder heeft bedacht. Creativiteit ontstaat door energie te richten op het ‘gevoel-doel’. Het GROW focus model begint daarom bij  ‘voelen’. We werken van binnen naar buiten en geven ruimte aan positiviteit.

In totaal bestaat het GROW model uit 4 basiselementen; Voelen (hart), Denken (hoofd), Doen (handen) en Delen (buik). GROW staat voor Go- Reset-Our-World. Samen met de Goodlife Goals (werelddoelen op individueel niveau) vormen ze de routekaart voor een waardevol leven.

Zo leveren wij een bijdrage aan de Global Goals, ofwel Sustainable Development Goals van de VN. Want door de beste versie van jezelf te zijn, draag je bij aan een betere wereld.

De Goodlife Walk is een wandeling van 10 km met tussenstops op inspirerende plekken waar je diverse opdrachten maakt. Wij zijn je gids en je gaat naar huis met een DIY ‘Goodlife Plan’ die je zo vaak kunt hergebruiken als je wilt.♻️

Heb je interesse in de Goodlife Walk?

Wie zien je graag de volgende keer, klik hier voor meer info en meld je aan! 

GOODLIFE WALK
Datum: Vrijdag 20 januari
Prijs: 49 euro
Waar: Egmond-Binnen
Van: 9.00 uur tot 13.15 uur